Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Specialøl

Hr. Skov producerer sine egne øl og sørger for at der er til enhver lejlighed - f.eks. sommerfrisk, vinterbryg og påskebryg.

Ingredienserne kommer fra den storslåede vestjyske natur - porse, lyng, havtorn.

 

 

 

Specialøl

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

Hr. Skovs helt egne eksklusive specialøl

Hos Hr. Skov tilbyder vi et helt unikt og eksklusivt udvalg af specialøl. Vi producerer nemlig vores helt egne specialøl - udviklet og brygget med tanke på kvalitet og smag. Vi har hentet ingredienserne i den vestjyske natur, som blandt andet byder på porse, lyng og havtorn og mange andre smagfulde elementer. Ligeledes har vi brygget øllene til det danske vejr og ligeledes de danske sæsoner. Derfor vil du kunne finde specialøl til enhver lejlighed og sæson på siden her.

Den perfekte værtsgave

Man går næppe galt i byen, når man vælger specialøl som værtsgave. Det er en betænksom, men samtidig frisk gave, som de fleste vil sætte pris på. Det er en gave, der siger noget, både om den der giver gaven, og om den som får den. De er begge livsnydere og sætter pris på kvalitet og smag. Samtidig er der nærmest også et underholdningselement i det at smage på de forskellige specialøl sammen med gæsterne. Vi tilbyder en flot og elegant gaveæske med 3 specialøl i, hvor vi har gjort det så let, at du selv kan vælge hvilke af vores specialøl, du ønsker at få med i gaveæsken. På den måde kan du designe gaven, så den passer helt perfekt til den heldige modtager.