Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Saft

Isafkølet jordbær- , ribs- og solbærsaft er skønne en varm sommerdag i sommerhuset ved vestkysten - eller hvad med en isafkølet cider?

Saft

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

Frisk og velsmagende saft

På denne side finder du vores lækre udvalg af saft. Vi har safte med forskellige smage, som er dejlige at drikke til maden, dessert eller måske til kaffebordet, til de som ikke drikker kaffe. Det er selvfølgelig også et helt oplagt valg til børnene ved bordet, hvor særligt vores jordbærdrik vil være et sikkert hit.

Husk også at have saft til festen

Ved festlige lejligheder er det altid en god ide at sørge for, at der også er drikkevarer til de, der ikke drikker alkohol på den gældende dag. Det kan dog være lækkert og stilfuldt med noget lidt friskere og mere sofistikeret end sodavand. Det pynter heller ikke ligefrem på bordet med en stor og klodset plastiskflaske. Derfor har vi samlet et udvalg af velsmagende safte i god kvalitet, som vil passe perfekt ind i denne sammenhæng. Så prøv en af vores lækre safte til din næste fest eller arrangement. De ville både pynte på bordet og smage udsøgt.