Dom Perignon x Lady Gaga 2010

2.299,00  DKK

Nej Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noie Frankrig Champagne 750 ml 12,5%

Dom Pérignon er kendt for sine vintage champagner og kvalitet verden over. Der produceres kun nye flasker de år, at druerne er helt perfekte og høsten har de bedste betingelser. Ligeledes fremstilles Dom Pérignon champagnen af høsten, udelukkende fra et enkelt år. 2010 var et kapløb mod uret og er intet mindre end frug af intuition og mesterskab af Dom Pérignon. 

Dom Pérignon er også kendt for flere vellykkede samarbejder med verdensberømte kunstnere. Her i et samarbejde med den amerikanske sangerinde Lady Gaga. Samarbejdet mellem Dom Pérignon og Lady Gaga bygger på en fælles ambition om et univers hvor kreativ frihed får lov at blomstre. Denne Limited Edition er ingen undtagelse, her får vi endnu en facet af samarbejdet mellem dem. Flot præsenteret i en eksklusivt og krativ æske.

Denne champagne skinner øjeblikkeligt og blander sig med en duft af sødme fra tropiske frugter - grøn mango, melon, og ananas. Afslører friskhed fra appelsinskal og mandarin samt strejf af pæon of jasmin. Smagen er fyldig og massiv. Du får en saftig og generød fornemmelse. 

Et unikt samleobjekt til din Dom Pérignon samling. 

Læs mere Læs mindre