Summerbird

Summerbird er et anerkendt dansk chokoladebrand der producerer 100% økologisk chokolade i den fineste kvalitet. Summerbird formår at tale til alle vores sanser på én gang. De kræser for detaljen når det gælder smagsnuancer, det gode håndværk og ikke mindst deres smukke emballage. Hos Hr. Skov har vi et bredt udvalg af Summerbird, hvor du finder deres velkendte chokoladebarer, smukke gaveæsker med fyldte chokolader, den nye revoulitionerende nordiske Amber-kollektion og ikke mindst de lækre mandler og nødder.

Find dine favoritter og klik dem hjem til dig selv, til dine gæster eller til at forære til en du har kær. 

11 varer

Faldende orden
pr. side

100% økologisk, dansk chokolade fra Summerbird online 

Summerbird er indbegrebet af dansk kvalitets chokolade udover det sædvanlige. Deres vision er ganske enkelt at skabe den bedste økologiske chokolade. Virksomheden har med sine mere end 30 års erfaring, altid haft kvalitet, håndværk og gode råvarer i fokus. De fintuner kontinuerligt i jagten på det sublime i den gastronomiske superelite.

Summerbird formår at tale til alle vore sanser når det gælder former, farver og ikke mindst smagsnuancer. Det æstetiske får os først til at spise det med øjnene, for dernæst at få en eksplosion af en smagsoplevelse af luksus chokolade. Æstetikken bevidner om, at der bliver kræset for detaljen på alle Summerbirds produkter.

Deres innovative, revolutionerende nordiske Amber chokolade er ingen undtagelse. Amber chokoladen er sin helt egen og ubeskrivelig. Med smagsnuancer af sødme, frugtnoter og cremet, der smelter på tungen. Denne chokolade var startskuddet til produktserien Amber-kollektionen, hvor der er taget udgangspunkt i den smukke og smagfulde Amber chokolade. 

Summerbird er den perfekte gaveidé 

Med deres smukke og æstetiske indpakning, er Summerbirds produkter den perfekte gaveidé eller oplagt at tilføje til gavekurven. Når påsken og julen står for døren, kommer Summerbird med eksklusive produkter der passer til højtiden. Disse produkter er ligesom alle andre øvrige produkter fra Summerbird særdeles velegnet som en værtindegave eller 'bare-fordi' gaven.

Chokoladebarerne fra Summerbird er ikke kun tiltænkt som spisechokolade, prøv også at tilføj dem i madlavningen, til desserter eller bagværk.