Hr. Skov - bekræft at du er 18

Er du over 18 år gammel?

Man skal være 18 år for at kunne handle på denne webshop.

Er du 18 år?

Product was successfully added to your shopping cart.

Marmelade & Sirup

Hr. Skovs marmelader og honning er det perfekte tilbehør til såvel bløde som faste oste - eller blot som ledsager til et godt nybagt brød.

Produkterne er for en stor del fremstillet af vilde bær og frugter, som vi selv plukker/indsamler i naturen i og omkring Blåvand, Dyrkede bær henter vi hos udvalgte danske avlere. Vores honning leveres af en meget passioneret lokal biavler, der har bistader i området ved Blåvand fyr. Han fylder vores glas med den dejligste honning.

Marmelade & Sirup

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

Hjemmelavede marmelader

Vi har fremstillet et enestående sortiment af smagfulde marmelader, som gør sig perfekt til adskillige former for oste eller på et nybagt brød. I vores sortiment finder du både en delikat havtorn marmelade, vores økologiske appelsin marmelade og en sød marmelade lavet på syltede hyben. Fælles for alle produkterne her på siden, er at de er håndlavede i Vadehavsområdet omkring Blåvand af lokale råvarer. De er smagt til med friske håndplukkede bær og andre smagfulde ingredienser fra den danske natur. Så hvis du mangler et sidste lille element til ostebordet eller morgenmadsbordet så prøv vores hjemmelavede marmelader.

Honning fra den lokale biavler

I vores samarbejde med en lokal biavler fra området omkring Blåvand fyr, kan vi sige at vi leverer den dejligste honning til din dør. Biavleren, som vi samarbejder med, lægger liv og sjæl i sit arbejde for at kunne producere den allerbedste og mest smagfulde honning, og vi hos Hr. Skov er stolte over at kunne forhandle disse honninger her på hjemmesiden. Sortimentet består blandt andet af den smagfulde lynghonning, som er perfekt til en skive brød, samt en lys forårshonning som med sin milde smag og lækre konsistens har mange gøremål.

Se vores udsøgte sortiment af danskproducerede velsmagende marmelader her på siden.