Dressinger og olier

Hr. Skov har nøje udviklet dressinger og olier, der giver dig uendelige anvendelsesmuligheder i køkkenet. Se vores spændende sortiment og find inspiration til at eksperimentere og lave nye smagsoplevelser i dit køkken! 

Olier med uendelige anvendelsesmuligheder 

Med tiden har Hr. Skov udviklet og ikke mindst, nøje udvalgt produkter til sortimentet, som vi mener er uundværlige i køkkenet og som kan tilføje et helt nyt element til din madlavning. Hr. Skov's delikate madolier giver dig uendelige anvendelsesmuligheder i køkkenet. Om du ønsker at marinere dit kød, blande en af olierne op med vores Hvide Balsamico Creme og lave din egen dressing, eller sætte dem på tapasbordet som 'bread dipper'. Mulighederne er mange - vores olier er den perfekte smagsforstærker til madlavningen. 

Vores Ramsløgs olie, Citron olie og Bread Dipper er fremstillet, ligesom vores øvrige produkter, af danske, vilde og naturlige råvarer hvor vi har tilsat en god dansk rapsolie. 

Hr. Skov's dressinger som smagsgivere 

Hr. Skov's Balsamico Creme var blandt et af de første produkter i rækken, og er fortsat én af favoritterne hos Jer. Sidenhen er der kommet flere medlemmer til Balsamico familien - Hvid Balsamico Creme og Kirsebær Balsamico Creme. Den Hvide Balsamico Creme gør det muligt at eksperimentere med egne dressinger uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Du kan f.eks. blande den op med en af vores couliser eller olier, og du har dig en dejlig dressing til salater eller en skøn grøntsagsmarinade til f.eks. kålsalaten. Vores Kirsebær Balsamico Creme er derimod helt fantastisk til det søde køkken - desserter, marinering af frugter, hvid chokolademousse, men giver også det sidste touch til rødkålen eller som smagsgiver i julesaucen. Vores Balsamico'er har et perfekt afbalanceret syre/sødme forhold.

Sidst men ikke mindst, finder du vores friske og let syrlige havtorn dressing til salater og grøntsagsmarinader, fisk, marinering af kylling, m.m. Du kan også vende den i mayonnaise til sandwhics med fisk/kylling, eller vende den i creme fraiche som topping til suppen. Anvendelsesmulighederne er mange - alle dressinger kan desuden også maskeres som de er.