Cremer

Hos Hr. Skov foregår der en løbende produktudvikling.

Hr. Skov eksperimenterer med de forskellige smagsnoter - det kan f. eks være et supplement til ost, pølser eller andre delikatesser - og ud af mange forsøg kommer der heldigvis af og til pletskud - nogle af de første var den cremede balsamico og ramsløgs aiolien.

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Velsmagende små værktøjer til din madlavning

Ud af vores utallige eksperimenter med forskellige kombinationer af smagsnoter og ingredienser er der kommet et unikt sortiment af små, men smagfulde og effektive værktøjer til din madlavning. Den første som kom til var vores cremet aioli. Hjemmelavet på håndplukkede ramsløg fra danske løvskove, som med sin milde smag af persille og hvidløg, kan gøre enhver sandwich eller stykke smørrebrød til en helt ny smagsoplevelse.

Der er siden aiolien kommet en række håndplukkede delikatesser til i vores sortiment. I dag finder du blandt andet vores friske havtorn dressing til salater, fisk m.m., forskellige smagfulde sirupper, delikate eddiker, madolier, pestoer og meget andet. Alt sammen nogle hjemmelavede specialiteter, fremstillet af danske råvarer, som kan tilføje et helt nyt element til din madlavning.

Hr. Skovs hjemmelavede saucer

Med vores store ekspertise og passion for madlavning som grundsten, har vi udviklet en række cremet og yderst delikate saucer. Saucerne er hjemmelavede af danske råvarer og smagt til med ingredienser fra Vadehavsområdet. Vi har sørget for, at de har fået den helt rette cremet konsistens og de nøjagtige smagsnuancer, så de smager lige, som de skal. Prøv vores bearnaisesauce lavet på Arla Unika smør til lørdagens gode bøf eller vores chili bearnaise til pommes frites af enhver slags.

Se vores unikke sortiment, og vi garanterer for den gode og naturlige smag.