Le Pavillon

325,00  DKK

DOMAINE DU PAVILLON

Ja Pinot Noir Frankrig Bourgogne 750 ml 13,5%

Det er i Côte d’Or, i hjertet af vinproduktionen Bourgogne, at regionens mest prestigefyldte vine produceres. For at bringe disse ekstraordinære terroirer frem i søgelyset, blev den yderligere geografiske betegnelse "Côte d'Or" oprettet i 2017. Bourgogne Côte d'Or-vinene har strengere produktionsregler end Bourgogne-vinene (lavere udbytte, samme plantetæthed som for landsbyvine, vinmarker, der udelukkende ligger i Côte de Beaune og Côte de Nuits).

Bourgogne Côte d'Or Pinot Noir "Le Pavillon" er lavet af druer, der kommer fra to parceller beliggende i landsbyen Meursault: den første findes ved indgangen til landsbyen langs samme akse som en gammel vej bygget af munke, der forbinder hospital i Meursault - en historisk bygning - med Cîteaux Cross, mens det andet er i den anden ende af landsbyen i retning af Puligny-Montrachet.

Elegant smagsprofil med dufte af røde og sorte bær (hindbær, solbær...) og violer. Smagen er blød, kødfuld og velafbalanceret med en yderst behagelig frugtagtig finish.
Server ved 14-15°C (57-59°F). Til at smage ungt på frugten eller for at holde 3 til 5 år.

Det perfekte match til stegt eller braiseret rødt og hvidt kød samt til mellemstore oste.

Læs mere Læs mindre