CookPerfect Trådløst Stegetermometer

998,00  DKK

WITT

Få det perfekte resultat hver gang med CookPerfect trådløst stegetermometer fra Witt. Med stegetermometeret kan du tilberede kød ligesom de profesionelle. Den perfekte gave, til manden der har alt! 

Stegetermometeret er 100% trådløst. Sæt blot termometeret i det valgte stykke kød. Herefter vælger du type kød og hvilket resultat du ønsker. Tryk start - så klarer temometeret resten for dig, mens du kan læne dig tilbage og være nærværende med venner og familie mens kødet tilberedes. 

Hent den gratis CookPerfect app ned på din iphone eller smartphone. Det er let og enkelt at indstille temometeret via app'en hvor du kan følge tilberedningen af kødet. På den måde har du fuld kontrol over tilberedningen. App'en fortæller dig også hvornår kødet er perfekt og klar til at servere. (giver besked efter 5 minutter) 

Hele hemmeligheden bag dette intilegente termometer er en specialudviklet algoritme der beregner kernetemperaturen som sikrer den perfekte tilberedning. Kernetemperaturen findes i kødets koldeste punkt. Termometeret udregner en præcis kernetemperatur ved at måle forskellige steder i kødet, som er unikt ved dette termometer sammenlignet med eksisterende stegetermometre på markedet. 

Læs mere Læs mindre