Dansk


HUSK BORDBESTILLING

Bordreservationen modtages kun telefonisk 75 27 85 00

 

Høflig selvbetjening

1. Find selv drikkevarer (hele flasker vin 100,- i proppenge)

2. Gå til kassen, bestil maden og betal

3. Tag bakken med ud - vi kommer med maden


BRUNCH fra 10.00 - 11.30:  
Brunch (kokkens valg af 2 oste, 3 charcuteri med tilbehør, spejlæg med ristet pølse)  189,-

FROKOST fra 10.00 - 15.30

 
Trøffel Fritter Grove fritter med revet trøffel og trøffelcrem 99,-
Poul’s luksussild m/æg, karrysalat, kapers, rugbrød & Fanøfedt 135,-
Hr. Skovs hjemmelavede kryddersnapse, 2 cl 35,-
Salat Nicoise m/Ventresca tun  169,-
Vadehavssandwich m/ramsløgs aioli, salat, hesterejer, spejlæg og rødløg  179,-
Tapas (kokkens valg af 3 oste, 3 charcuteri med tilbehør - kan bestilles med kun ost eller kun charcuteri)  179,-
Burger Briochebolle m/200 g hakket oksekød, Unika ost og chili ost, ramsløg aioli og pommes frites  185,- 
Fanø Laks på rugbrød med avocado, hytteost og sprødt grønt 189,-
Caviar 30 gram med rødløg, creme fraiche og 16 blinis  
    - Baerii caviar 398,-
    - White Sturgeon caviar 448,-
    - Oscietra caviar 538,-
   
BØRNERETTER:  
Skov's frankfurter m/pommes-frites, ramsløgs aioli og ketchup 79,-
1 Fiskefilet m/pommes-frites, remoulade 79,-
Store pommes frites m/ketchup og ramsløgsaioli  45,-