Product was successfully added to your shopping cart.

Kryddersnapse

I Danmark har vi gamle traditioner for det store frokostbord. Her samles familie og venner og ”hygger sig”. Til frokost hører sig en snaps – helst en kryddersnaps, idet den giver mulighed for at skabe det samspil mellem mad og drikkevarer, som vi kender fra forholdet mad/vin. Kryddersnapsen har et bredt publikum.

En kryddersnaps skal ikke serveres iskold, men ved stuetemperatur for at få alle smagsnuamcer frem. Den skal nydes af flere omgange, så man ”genkender” urter eller bær. Hr. Skovs kryddersnapse serveres i dag – bl.a. i København – på mange af de bedste frokostrestauranter, der serverer klassiske frokostretter, hvor gode råvarer og tilberedning med omhu er et ”must”.

Kryddersnapse

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

Kryddersnapse - fremstillet efter gamle traditioner

Alle vore snapse er fremstillet på håndplukkede urter og bær, som er høstet på det tidspunkt, som er det bedste for den enkelte sort. Råvaren renses, kommes på neutral sprit og lagres. Lagringen overvåges nøje for at undgå bitre smagsnuancer. Efter endt lagring filtreres urterne fra og essensen henstår og samler sig 2-6 måneder, hvorved vi har erfaret, at smagen bliver mere intens, rund & blød. Hr. Skovs kryddersnapse kan nydes til såvel kolde som varme retter. Nogle er mest velegnede til sild andre til ost, mens de sødere varianter kan serveres som en likør til kaffen. Snapsene er destilleret fra gæret mæsk af korn eller kartofler.